Avoin työpaikka Järvenpäässä

Taloushallinnon osaaja, olemme sinusta kiinnostuneita. Haluamme löytää oikean henkilön tiimiimme, oikealla asenteella ja motivaatiolla varustettuna.

Etsimme henkilöä, jolla on aito tahtotila kehittää asiakkaidemme taloushallintoa moderniin ja toimivaan suuntaan. Analyyttisyys ja asiakaslähtöisyys ovatkin täten yhtä tärkeitä, kun itse kirjanpidon hallinta. Aiempi tilitoimistokokemus ja tilinpäätöstaito on tässä tehtävässä välttämätöntä. Haluamme kuulla kuinka sinä kehittäisit tulevaisuuden tilitoimistoa asiakasläheisemmäksi ja sinulle parhaaksi paikasi tehdä töitä. Rento ja työkavereihin luottava ilmapiiri antaa mahdollisuuden yltää parhaimpaasi sekä halutessasi myös edetä urallasi.

Arvostamme KLT -tutkintoa, mutta tätäkin tärkeämpi on tiedonhalusi. Mikäli sinulla on kokemusta useista eri taloushallinto-ohjelmista, tämä on luonnollisesti plussaa. Päätyökaluna käytämme Visma Fivaldia.

Haku on voimassa toistaiseksi ja päättyy kun saamme kyseisen paikan täytettyä – haethan siis heti!

Mitä me tarjoamme?

Tilitoimisto Taito & Tieto Oy ei ole perinteinen tilitoimisto. Vahva panostus koulutukseen on yksi suurimmista painopisteistä toiminnassamme.  Me haluamme olla keskusteleva ja helposti lähestyttävä toimija, jonka tiimissä pelkille kylmille byrokraateille ei ole sijaa.

Toimimme uusissa ja moderneissa tiloissa Järvenpään keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme dynaamisen ympäristön, jossa itse pääset vaikuttamaan toimintamme kehittymiseen ja työnkuvaasi. Voit myös itse määritellä omat työaikasi sopimaan rytmiisi parhaiten.

 

Tervetuloa töihin kehittämään tulevaisuuden tilitoimistoa!