Eroon mapeista sähköisillä kirjanpitopalveluilla


Vieläkö pyörittelet papereita ja mappeja?

Sähköiset taloushallinnon palvelumme toimivat paperittomasti pilvipalveluna. Tuotamme palvelun tehokkaalla Visma Fivaldi -järjestelmällä. Saat kaikki yrityksesi tarvitsemat taloushallinnon osa-alueet kätevästi yhden käyttöliittymän alta.

Tehostamme yrityksesi taloushallintoa automatisoiden ja nopeuttaen aikaa vieviä prosesseja. Kun työskentelemme kanssasi samassa järjestelmässä, päällekkäiset työvaiheet poistuvat väliltämme, virheet vähenevät ja aikaa säästyy rutiininomaisen tallennustyön kadotessa. Saat reaaliaikaista tietoa yrityksesi nykytilasta ja voit tehdä ennusteita tulevasta.

Sinä päätät milloin, miten ja missä tarkastelet yrityksesi talousasioita, kun taloushallintosi on sormiesi ulottuvilla 24/7.

Visma Fivaldi ostolaskujen hallinta

Asiakkaan ostolaskujen hallinta hoituu kätevästi yhdessä tilitoimiston kanssa käyttämällä samaa järjestelmää. Visma Fivaldin ostolaskujen käsittelyllä ostolaskut voidaan vastaanottaa suoraan sähköisenä, eikä asiakkaan tarvitse toimittaa laskukopioita kirjanpitäjälle manuaalisesti. Työnjaon voitte sopia asiakkaan kanssa joustavasti, esimerkiksi kuka hoitaa ostolaskujen maksatuksen. Hyväksytyt ostolaskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitäjälle ja asiakkaan tuloslaskelma päivittyy samalla.

Visma Fivaldi weblaskutus

Visma Fivaldi WebLaskutuksen avulla asiakkaasi luo laskut helposti
mobiililaitteella vaikka työmatkan aikana.

Uuden asiakkaan tiedot voit hakea suoraan YTJ:n yritysrekisteristä ja tuotetiedot saat haettua suoraan Visma Fivaldin tuoterekisteristä.

Laskut siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon, jonka kattavalla raportoinnilla seuraat saamisiasi tehokkaasti. Etenkin tilitoimiston ja asiakkaan yhteistyö tehostuu, kun asiakkaan ei tarvitse erikseen toimittaa laskun tositteita tilitoimistoon.

Selkeä Visma Fivaldi -ohjelmisto

Visma Fivaldi on selkeä ja helppokäyttöinen pilvipalvelun kautta toimiva taloushallinnon ohjelma, jonka kautta hoidat vaivattomasti laskutuksen ja ostot. Voit käyttää ohjelmistoa myös mobiililaitteilla.

Taloushallintosi saatavilla kellon ympäri

Taloushallintosi ei ole enää sidottu aikaan tai paikkaan, vaan se on ulottuvillasi milloin vain ja missä vain, 24/7.

Eroon turhista papereista

Sähköisellä taloushallinnolla pääset eroon kasautuvista paperi- ja mappipinoista. Sähköisellä taloushallinnolla säästät myös luontoa vähenevien tulostemäärien kautta.