Taloushallinnon moniosaajat palveluksessasi

Älykäs tilitoimisto vaatii älykkäitä ja joustavia osaajia. Kokenut ja monipuolinen tiimimme palvelee organisaatioita aina pienemmistä yrityksistä suuryrityksiin ja aatteellisiin yhdistyksiin – aina organisaation toimintaa aidosti tukien. Vahva panostuksemme koulutukseen takaa ymmärryksen nykyaikaisen taloushallinnon haasteista ja niiden ratkaisemisesta.

Tutustu taitajiimme ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Jenni Laine

Jenni on raudanluja ammattilainen, joka pureksii vaikeimmatkin kirjanpidonsolmukohdat auki ymmärrettävään muotoon. Jennin erikoisalaa on yritykset, joiden liikevaihto on yli miljoona euroa ja henkilöstöä 10-50. Hanskassa pysyvät niin kirjanpito, reskontrat kuin palkanlaskentakin.

Monipuoliseen työkuvaan kuuluvista haasteista nauttiva multiosaaja suorittaa parhaillaan laskentatoimen erityisasiantuntijatutkintoa.

Jos yrityksesi tarvitsee talouspäällikköä, jolla on numerot ja grafiikat hallinnassa, ota yhteyttä Jenniin ja käykää läpi kuinka voimme olla tukena yrityksenne kehittämisessä.

jenni (at) tilitoimistotaitotieto.fi

Jenna Salminen

Jenna on Älykkään Tilitoimiston nouseva tähti. Hän suorittaa parhaillaan laskentatoimen ammattitutkintoa. Jennan asiakaskunta koostuu pienyrityksistä; osakeyhtiöistä ja elinkeinoharjoittajista. Jenna hoitaa myös palkanlaskentaa.

Jos pieni, mutta kasvava yrityksenne tarvitsee selkokielistä opastusta taloushallinnon ja verotuksen viidakossa, Jennaan kannattaa olla yhteydessä. Jenna huolehtii asiakkaistaan ystävällisellä luonteellaan, mutta samalla ei epäröi ohjeistaa asiakkaitaan puuttuvista kuiteista ja tositteista. Tiukka, mutta reilu!

jenna (at) tilitoimistotaitotieto.fi

Daiva Vahvelainen

Daiva on Taito & Tieto -yrittäjäpariskunnan sydän. Viittä kieltä puhuvalla Daivalla on pitkä työura takana Espanjassa kiinteistö – ja lakiasiaintoimistossa. Hän omaa vahvan kokemuksen hallinnollista töistä ja erikoistuu tällä hetkellä tilitoimistossamme aatteellisiin yhdistyksiin ja pienyrityksiin.

Yhdistysten taloushallinto eroaa monessakin mielessä elinkeinontoimintaa harjoittavien yrityksien taloushallinnosta, joka on hänen mielestään yksi kiehtovimmista aspekteista omassa työssään. Voittoa tavoittelemattomien yhdistysten toiminta ja hallinto on samalla sekä haaste että myös mahdollisuus olla osa jotain suurempaa.

daiva (at) tilitoimistotaitotieto.fi

Ari Vahvelainen

”Work smarter, not harder” on hyvä lähtökohta jokaiselle yrittäjälle ja tätä ajattelutapaa Ari pyrkiikin välittämään asiakkailleen. Tilitoimisto Taito & Tieto Oy ei Arin näkemyksen mukaan voi olla vain perinteinen tilitoimisto, jossa rutiinit hoituvat – aidosti organisaatioiden toimintaa tukevan tilitoimiston on oltava helposti lähestyttävä ja joustava neuvonantaja.

Arin mielestä, jokainen yrittäjä ja yritys tarvitsee tuekseen puolueettoman ja rehellisen sparrauskaverin. Välillä totuuskin voi hieman sattua, mutta usein yrityksen toiminnan ja sen kehittämisen kannalta läpinäkyvyys ja rehellisyys on välttämätöntä.

Arilla on pitkä ulkomaan kokemus ja vankka osaaminen taloushallinnon eri osa-alueilta. Hän on suorittanut mm. rahoituksen eMBA.n – intohimona Arilla on yritysverotus ja sen kiemurat. Hänen rehellinen ja mutkaton lähestymistapansa vaikeisiinkin ongelmiin on saanut kiitosta asiakkailtamme. Arin asiakkuudet ovat pääasiallisesti suuryrityksiä, joiden taloushallinnon tarve kattaa mm. kassavirtahallintaa, taloudensuunnittelua, budjetointia ja sparrausta.

ari (at) tilitoimistotaitotieto.fi