Enemmän aikaa yrittämiselle?


Yrityksesi on hyvässä kasvuvauhdissa, ja liikevaihtosi alkaa liikkumaan miljoonaluokassa? Kiire kasvaa, eikä kaikkia rutiinitoimenpiteitä, kuten laskutusta, myyntisaamisten seuraamista ja ostolaskujen tarkastamista, ole samalla tavoin aikaa tehdä niin huolellisesti kuin pitäisi? Taloushallinnon suunnittelua ei ehdi toteuttaa suunnitelmallisesti, ja nimenomaan sillä tärkeällä, pitkällä aikavälillä?

Ulkoistettu talouspäällikkö on oivallinen apupalvelu kiireen keskelle. Taloushallinnon suunnittelun siirtäminen ammattilaisen käsiin voi olla avainasemassa yrityksesi toiminnan, liikevaihdon sekä arvon kasvattamisen kannalta.

Ulkoistetun talouspäällikön roolissa tilitoimisto toimii yrittäjän tai yritysjohtajan sparraajana ja keskustelukumppanina. Tarkoituksena on luoda suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta taloushallintoon pitemmällä, noin 2-5 vuoden aikavälillä. talouspäällikkö suunnittelee yrityksen arvon kasvattamista samalla kun huolehtii taloushallinnon avainluvuista sekä -tekijöistä.

Talouspäällikön tehtäviin kuuluu seuraavien avaintekijöiden seuraaminen:

- Kassavirta
- Myyntireskontra
- Ostoreskontra
- Budjetointi
- Tilinpäätösanalyysi
- Yrityksen arvon määrittäminen
- Yritysostot ja myynnit
- Kustannuspaikkaseuranta
- Projektien kannattavuussuunnittelut

Pitkäjänteinen taloushallinnon suunnittelu

Pitemmän aikavälin taloushallinnon suunnittelulla pystytään kasvattamaan yritystä tehokkaasti oikealla tavalla. Organisoitu, järjestelmällinen tapa minimoi virheet ja maksimoi tuloksellisuuden.

Yrityksesi arvon, liikevaihdon ja -toiminnan kasvattaja

Ulkoistettu talouspäällikkö huolehtii siitä, että yrityksesi liiketoiminta, liikevaihto ja arvo ovat noususuhdanteisia.

Sparraava ja keskusteleva ammattilainen

Ulkoistettu talouspäällikkö keskustelee ja kuuntelee yrittäjän mietteitä, ajatuksia ja askarruttavia asioita taloushallintoon liittyen. Yhdessä vaikeistakin asioista voidaan tehdä helppoja ja vaivattomia!